Slaapkamer met een stoer underlayment platformbed

vrijdag, november 2nd, 2018 geplaatst in Industriële slaapkamer, Leuke slaapkamer ideeen

Underlayment is helemaal hot. Je ziet het overal gebruikt worden. Niet alleen als bouwmateriaal, wat vroeger de standaard was, maar vooral ook in het interieur. Massaal worden er stoere meubels gemaakt van underlayment zoals tafels en kasten. Er worden zelfs grote wanden bekleed met underlayment planken. Vandaag willen we een slaapkamer laten zien, waar een stoer underlayment platformbed is gebouwd. We zijn benieuwd wat je ervan vindt!

Slaapkamer met een stoer underlayment platformbed

Multifunctioneel platform

De slaapkamer is ontworpen door de ontwerpers van Russisch interieur- architectenbureau Ruetemple Studio. Zij hebben in Moskou een stoer appartement ontworpen en ingericht voor een jong gezin. Het interieurontwerp kenmerkt zich met heel veel slimme oplossingen, zoals handige grote schuifdeuren in de woonkamer en keuken en speelse speelelementen in de kinderkamer. En voor de slaapkamer, de master bedroom, hebben de Russische ontwerpers dus ook iets moois bedacht. Ze hebben een volledig op maat gemaakt platformbed van underlayment ontworpen en gebouwd. Het platform bed is ongeveer twee tot drie meter diep en loopt over de gehele breedte van de slaapkamer.

Slaapkamer met een stoer underlayment platformbed

Werkplek en slaapplek

Door het iets te verhogen, was het mogelijk om handige ladekasten in de vloer te verwerken. Aan de linkerkant vind je een groot bureau, terwijl aan de rechterkant het echte slaapgedeelte is ingericht. Daar is het bed geplaatst, maar er is ook een kast gebouwd aan de rand van het platform. Er is zelfs een stoere radiatorombouw gerealiseerd over de gehele breedte van de muur.

Plaats reactie

Wees beleefd. Je kan de volgende HTML tags gebruiken: STRONG, A, BLOCKQUOTE, CODE