Loft slaapkamer op een halve verdieping

donderdag, augustus 30th, 2018 geplaatst in Industriële slaapkamer

Wow, wat een super stoere slaapkamer! Het is onderdeel van een inspirerend project van ontweprbureau Day True, die in het begin van dit jaar een industriële loft had ontworpen gelegen in Londen.

Loft slaapkamer op een halve verdieping

Industrieel en speels

Het interieurontwerp vertegenwoordigt veel van de waarden van Day True: een vooruitstrevend en eenvoudig ontwerp dat past in de omgeving en de architectuur. Het op een stoere en vooral ook speelse manier ingedeeld. De leefruimte bestaat uit een grote open woonkamer met een enorm hoog plafond en een open keuken. Boven de keuken is een halve verdieping aanwezig, waar de slaapkamer is ingericht. De buitenmuur van de slaapkamer is volledig vervangen door een kamerbrede raam met zwarte stalen kozijnen. Sommige van deze ramen kunnen zelfs geopend worden. Hierdoor heb je vanuit de slaapkamer uitzicht op de woonkamer.

Loft slaapkamer op een halve verdieping

Open inloopkast

Dankzij de ramen, kan de slaapkamer mee profiteren van de natuurlijke lichtinval in de woonkamer. Het is bovendien een hele ruime slaapkamer, waar ook een open inloopkast is ingericht. Niet zomaar een inloopkast, maar een hele bijzondere inloopkast met hoogglans blauwe kasten in een L-opstelling.

Net als in de woonkamer tref je hier een lichte gietvloer aan, gecombineerd met strakke witte muren en een stoer industrieel betonnen plafond.

Loft slaapkamer op een halve verdieping

Loft slaapkamer op een halve verdieping

Bron: Daytrue.com

Plaats reactie

Wees beleefd. Je kan de volgende HTML tags gebruiken: STRONG, A, BLOCKQUOTE, CODE