Loft slaapkamer met industrieel tintje

dinsdag, maart 25th, 2014 geplaatst in Industriële slaapkamer

Deze slaapkamer is onderdeel van een loft appartement gelegen in een historisch gebouw in Kiev. De interieur inrichting is verzorgd door architect en ontwerper Sergey Makhno. In de loft zijn veel industriële details van het gebouw zichtbaar, zoals de bakstenen muren en betonnen muren. Maar in de slaapkamer is het relatief netjes en strak gemaakt. De industriële sfeer is echter nog wel heel goed aanwezig.

loft-slaapkamer-industrieel-tintje

Industriële details

Via grote zware schuifdeuren van staal, heb je toegang tot deze mooie slaapkamer. Deze schuifdeuren zijn een van de industriële details hier, net zoals de stalen kozijnen en het hoge plafond. Zoals gezegd is het in de slaapkamer allemaal wel net iets netter gemaakt ten op zichte van de woonkamer. Zo zijn alle muren strak gestuukt en is er gekozen voor een warme houten vloer.

Naast deze neutrale basis, zijn er veel leuke ideeën te vinden in deze slaapkamer. Er is bijvoorbeeld een grote op maat gemaakte kast gemaakt, die de gehele muur bezet. Het bed heeft een kingsize formaat en daarboven hangt een viertal stoere lampen in de vorm van een omgedraaide gieter.

Badkamer met glazen schuifdeuren

Aan de andere kant van de slaapkamer vind je de grote badkamer. Ook deze is afgesloten met schuifdeuren, maar dan van glas. De witte badkamer is voorzien van een dubbele wastafel, een inloopdouche en een zwevend toilet. Met dat formaat, zou ik ook nog wel een ligbad verwachten.

loft-slaapkamer-industrieel-tintje

loft-slaapkamer-industrieel-tintje

loft-slaapkamer-industrieel-tintje

loft-slaapkamer-industrieel-tintje

loft-slaapkamer-industrieel-tintje

Plaats reactie

Wees beleefd. Je kan de volgende HTML tags gebruiken: STRONG, A, BLOCKQUOTE, CODE