Industriële slaapkamer met warme ideeën

woensdag, april 2nd, 2014 geplaatst in Industriële slaapkamer

De slaapkamer ideeën die ik vandaag voor jullie in petto heb, heb ik gevonden op micasarevista.com. Het is aan de slaapkamer stijl misschien al te zien, maar de slaapkamer is onderdeel van een prachtige loft uit Spanje. De betonnen vloer en betonnen hebben het natuurlijk al een beetje verklapt.

Industriële slaapkamer met warme ideeën

Wat ik erg bijzonder vind aan deze industriële slaapkamer, is het vooral ook erg warm en sfeervol is ingericht. En dit keer is dat niet gedaan met warme materialen zoals hout. Hier heeft de ontwerper dat gedaan met meubels en woonaccessoires.

Warme vloerkleden

Naast een grote zachte vierkante vloerkleed voor het bed, vind je naast het bed ook nog eens een grote berenvacht. Deze twee vloerkleden compenseren de kille industriële betonnen vloer. Het ziet er zo een stuk warmer en gezelliger uit. Je hebt dan bovendien ook geen last van koude voeten tijdens het opstaan in de ochtend. Dat is wel zo prettig.

Ook het bed is super leuk opgemaakt vol met kussens in verschillende formaten en kleuren.

Maar er zijn hier nog meer leuke slaapkamer ideeën te vinden. In plaats van normale nachtkastjes, hebben ze hier bijvoorbeeld gekozen voor een grote oude kist. In deze kist worden spullen opgeborgen, maar het wordt hier ook op een handige manier gebruikt als nachtkastje.

De grote kledingkast bestaat uit het IKEA pax kastensysteem. Makkelijk, praktisch en erg stijlvol.

Industriële slaapkamer met warme ideeën

Industriële slaapkamer met warme ideeën

Plaats reactie

Wees beleefd. Je kan de volgende HTML tags gebruiken: STRONG, A, BLOCKQUOTE, CODE