Bijzondere slaapkamer van Grieks vakantiehuisje

vrijdag, september 29th, 2017 geplaatst in Industriële slaapkamer, Leuke slaapkamer ideeen

Wow, hoe bijzonder is deze slaapkamer!? Het is de slaapkamer van een uniek vakantiehuisje gelegen in Halkidiki in Griekenland, genaamd The Olive Tree House. Een vrijstaand vakantiehuisje met een afmetingen van slechts 3 meter bij 7 meter. Het huisje heeft een onderhoudsvriendelijk karakter en is omgeven door prachtige olijfbomen. Daarnaast is het uitzicht prachtig!

Het meest bijzondere van het huisje is de groene gevel, waar een botanisch patroon verwerkt is, zodat het licht erdoorheen kan schijnen. Het effect overdag is erg bijzonder, maar in de avond is het hélemaal genieten vanuit de slaapkamer.

Eenvoudig stoer

De slaapkamer zelf is eenvoudig maar stoer ingericht. Een betonnen vloer, houten balken en een plafond bestaande uit golfplaten. Het bed kan je uit elkaar schuiven, maar je kunt er ook één groot tweepersoonsbed van maken. Daarboven zijn twee mooie witte linnen hanglampen opgehangen. Achter het bed vind je de kledingkast. Een grote brede industriële kast, wat een beetje doet denken aan stoere locker kasten.

Plaats reactie

Wees beleefd. Je kan de volgende HTML tags gebruiken: STRONG, A, BLOCKQUOTE, CODE