Betonstuc slaapkamer met open badkamer

maandag, november 21st, 2016 geplaatst in Industriële slaapkamer

We gaan een kijkje nemen in één van de slaapkamers van een luxe villa gelegen op het Spaanse eilandengroep Balearen, die ontworpen en ingericht is door architectenbureau Atlant del Vent. Het is een ruime slaapkamer, die ook nog eens voorzien is van een eigen privé open badkamer. Net als door de rest van het interieur, hebben ze strak afgewerkte en wit geschilderde wanden gecombineerd met een stoere grijze betonvloer.

Betonstuc slaapkamer met open badkamer

Betonstuc

Achter het bed is een muurtje gecreëerd, die ook bewerkt is met hetzelfde materiaal als de vloer. En voor de muren in de badkamer geldt hetzelfde. Daar zijn de muren zelfs volledig van de vloer tot aan het plafond bewerkt met het betonstuc, wat belangrijk is voor het vocht in de badkamer.

Betonstuc slaapkamer met open badkamer

Leuke accessoires

Hoewel de slaapkamer vrij minimalistisch is ingericht, zijn er tóch een aantal noemenswaardige elementen. Links naast het bed is bijvoorbeeld een grote strakke inbouwkast gemaakt, voorzien van strakke grijze greeploze deuren. Boven het met betonstuc bewerkte muur achter het bed, zijn twee stijlvolle Artemide wandlampen gemonteerd. En aan de muur rechts van het bed is een mooie grote zwart wit foto ingelijst.

Betonstuc slaapkamer met open badkamer

Vóór het bed ligt een grote Perzische vloerkleed, die het grote betonnen vlak een beetje doorbreekt met kleur en warmte.

Fototgrafie: Daniel Balda

Plaats reactie

Wees beleefd. Je kan de volgende HTML tags gebruiken: STRONG, A, BLOCKQUOTE, CODE