3D ontwerpen van een industriële loft slaapkamer

woensdag, april 25th, 2018 geplaatst in Industriële slaapkamer

3D ontwerpen zijn ideaal voor interieurontwerpers om te laten zien hoe bepaalde ruimtes kunnen worden. Vooral met de geavanceerde software pakketten van tegenwoordig kunnen de 3D ontwerpen zó realistisch zijn, dat je ze niet van foto’s kan onderscheiden. Dus ook voor de klant is dat erg fijn. Deze slaapkamer bijvoorbeeld ziet er net echt uit, maar in feite zijn het 3D ontwerpen, die gemaakt zijn door interieurontwerper en architect Dmitry Sheleg.

3D ontwerpen van een industriële loft slaapkamer

Moderne strakke afwerking

De architect heeft de opdracht gekregen om een appartement in te richten gelegen in Minsk in Belarus. Het is een stoer loft appartement met in totaal maar liefst 280m2. De loft kenmerkt zich met stoere industriele details zoals hoge plafonds, bakstenen muren en stalen raamkozijnen. De architect heeft deze details gecombineerd met een moderne uitstraling met een strakke afwerking.

3D ontwerpen van een industriële loft slaapkamer

Muurbewerking

Vooral de muren zijn erg bijzonder in deze slaapkamer. Je treft er namelijk verschillende muurafwerkingen. Naast bakstenen muren en strak gestuukte witte muren, tref je hier ook bakstenen muren aan. Er zijn zelfs twee stroken gecreëerd met een verticale groene plantenwand.

3D ontwerpen van een industriële loft slaapkamer

De kleinere details spelen ook een belangrijke rol. De stalen rekken, die zowel in de muren als in het plafond zijn verwerkt. Het lage houten loft-style bed, de verschillende vormen van verlichting, noem maar op.

Plaats reactie

Wees beleefd. Je kan de volgende HTML tags gebruiken: STRONG, A, BLOCKQUOTE, CODE